Wat Is Online Televisie? Kijk Alle Pakketten Voor Internet En Televisie In Duitsland

De belangrijkste vragen en antwoorden over tv-streaming: wat maakt het alternatief voor traditionele televisie, of de inhoud echt gratis is en welke providers er zijn. Het is ook belangrijk om internet vergelijken serieus te nemen omdat je behoorlijk wat kosten kunt besparen op deze manier, daarnaast wil je natuurlijk zeker weten dat je alles in 1 pakket goed blijft werken door stabiel internet te gebruiken.

Bij online televisie draait het lineaire tv-programma via internet op de tv. Of ongeacht de tv – op veel andere apparaten met internettoegang, waar dan ook, waar internet wordt ontvangen. Men spreekt ook vaak over TV Streaming. De vier grootste aanbieders van online tv in Duitsland zijn Zattoo, Magine TV, Waipu.tv en TV Spielfilm Live. Overigens mogen ze niet worden verward met het videostreamaanbod van Netflix, Sky en Co. In deze online videotheken zijn films, series of documentaires op aanvraag beschikbaar tegen

Wat Zijn De Kosten Van Online Televisie?

Het aanbod van online televisie is deels gratis: alle aanbieders hebben gratis versies, waarmee klanten in ieder geval de publieke omroepen gratis krijgen. Iedereen die een tv-fan is en ook graag privé-kanalen bekijkt, moet aan een betaald premium-account denken. Dit zijn net geen 10 euro per maand. In vergelijking met het gratis pakket bevatten ze extra kanalen, HD-inhoud en services zoals opnamefuncties of multi-streaming. Als je je voor 12 maanden wilt binden, betaal je 99,99 euro tot 119,88 euro.

Alle Online Televisiezenders In HD

De overdrachtskwaliteit van online televisie heeft echter nog steeds een inhaalbeweging: de HD-ontvangst van privé-zenders is eerder een uitzondering. Onze tip:De korte looptijden voor online televisie zijn bijzonder klantvriendelijk: alle providers kunnen maandelijks worden beëindigd. Overigens is er meestal een gratis proefperiode voor geïnteresseerde klanten. Dit kan zeven dagen of een hele maand zijn. Bij Zattoo zijn bijvoorbeeld de eerste 30 dagen gratis.

Op Welke Apparaten Is Online Tv Actief?

Een voorwaarde voor online televisie is dat een apparaat met internettoegang, zoals. Als een slimme tv of een notebook wordt gebruikt. Bovendien is tv-streaming veelzijdig in de meeste providers.

Het kan werken op zogenaamde streaming-sticks (Amazon Fire TV, Google Chromecast), streaming-boxen (Apple TV) of smart-tv’s (Samsung, Android TV). Soms kan het zelfs via de gameconsole (Xbox One, Playstation) worden gestreamd. Er zijn geen extra apparaten zoals ontvangers, schotelantennes of antennes nodig. Onze tip: zorg er allereerst van tevoren welke ontvangstpaden uw gewenste tv-provider ondersteunt. En kies vervolgens afzonderlijk: veel huishoudens zijn al uitgerust met een van de vereiste apparaten – dan is er geen dure investering vereist.