Een carrière in softwareontwikkeling

Software maken is een complexe taak. Afhankelijk van het project vereist het mogelijk instructievideo’s, handleidingen of andere documentatie. Het moet ook regelmatig worden bijgewerkt om het goed te laten werken. Er zijn veel potentiële werkgevers wereldwijd voor mensen met een talent voor het oplossen van problemen. Deze carrière kan lonend zijn en heel goed betalen.

Tegenwoordig verandert de technologie en beweegt er meer levens online. Met meer producten die worden ontwikkeld, is er een grotere vraag naar softwareontwikkelaars. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics wordt in feite verwacht dat de werkgelegenheid van de ontwikkelaars van software -ontwikkelaars met 26% tot 2026 met een snelheid van 26% zal groeien.

Een groeiend aantal bedrijven gebruiken machine learning om hun applicaties te ontwikkelen. Deze technologie is relatief nieuw en wordt geïmplementeerd door organisaties van elke omvang. Machine learning wordt toegepast in verschillende industrieën, zoals energie- en transportsystemen beste boekhoudprogramma aanschaffen. Het wordt ook gebruikt in applicaties voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

Ongeacht de technologie zijn er verschillende modellen van softwareontwikkeling. Sommige van deze modellen zijn flexibeler dan andere. Sommige van deze modellen omvatten hybride SDLC, Agile Software Development en Rapid Application Development. Elk van deze modellen kan nuttig zijn om een soepel en efficiënt ontwikkelingsproces te waarborgen.

Een van deze modellen is het watervalmodel. Het watervalmodel wordt beschouwd als een voorspellende methodologie. Het heeft een ingestelde structuur en testfasen ingebouwd in het proces. Het werkt echter niet goed voor grote projecten.